Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Παγκόσμιας κλάσης ο Salah»

Klopp: «Παγκόσμιας κλάσης ο Salah»

Ο Jürgen Klopp επανέλαβε πως ο Mohamed Salah ειναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αφού ο Αιγύπτιος σημείωσε το 20ο του γκολ σ’αυτή τη σεζόν.

Ο Salah σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, καθώς οι Reds ανέκαμψαν για να νικήσουν τη Bournemouth 2-1 και να βρεθούν 25 βαθμούς μπροστά στην κορυφή της Premier League.

Το γκολ ήταν το 70ο του σε 100 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει 20 φορές ή περισσότερο σε όλες τις διοργανώσεις για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν – ο πρώτος παίκτης της Liverpool να πετύχει αυτό το κατόρθωμα μετά τον Michael Owen το 2002-03.

Ερωτηθείς για το αν αυτό σφραγίζει τον Salah ως ένα από τους μεγάλους σύγχρονους επιθετικούς του συλλόγου, ο Klopp είπε στο Liverpoolfc.com: «Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν αυτό το γκολ για να το κάνει αυτό, αλλά προφανώς βοηθάει στο πώς οι άνθρωποι θα σε θυμούνται.

«Απίστευτα σημαντικό γκολ, μια σούπερ απόδοση – ένα πραγματικά, πραγματικά καλό παιχνίδι του Mo.

«Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Είναι πολύ ωραίο, είμαι πραγματικά χαρούμενος γι ‘αυτόν που έφτασε στο σημείο αυτό και νομίζω ότι ο Sadio έχει την ευκαιρία να κάνει παρόμοια πράγματα. Αυτό θα ήταν πραγματικά ωραίο.

«Χρειαζόμαστε τα παιδιά γιατί με όλα τα καλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος θα χρειαστεί κάποιος να σκοράρει και πολύ συχνά, δόξα τω Θεώ, ήταν ο Mo»

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το...πολλοστό γκολ του εναντίον της Bournemouth.
Ο Mo Salah πανηγυρίζει το…πολλοστό γκολ του εναντίον της Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com